Scroll of gebruik de pijltjestoetsen om te navigeren

Fotograaf Ann Kennis

Wie is fotograaf Ann Kennis? Iemand met liefde voor fotografie. Want er is niets mooier dan het moment vastleggen en de magie ervan te bewaren tot in de eeuwigheid. Omdat herinneringen vervagen, maar foto’s blijven voor altijd.

Fotograaf Ann Kennis

Opleiding

Fotograaf
Syntra AB
2017

Master communicatiewetenschappen
Vrije Universiteit Brussel
2007

Fotograaf Ann Kennis

Mijn Nikon spiegelreflexcamera en ik, wij zijn beste vrienden. Daarom ga ik met plezier met mijn fototoestel op pad om mooie foto’s te maken.

Omdat ik een betere fotograaf wou worden, heb ik de driejarige opleiding fotograaf bij Syntra AB gevolgd. In juni 2017 heb ik de opleiding fotografie met succes afgerond.

Want het leven is mooi en dat mag ook mooi in beeld gebracht worden. Mooi licht, een unieke invalshoek en authenticiteit, dat zijn voor mij de ideale ingrediënten voor een mooie foto. En als je wil, leg ik ook voor jou mooie beelden vast.

Met liefde voor fotografie,

Fotograaf Ann Kennis

Copyrighted Image

Pin It on Pinterest

Share This